Pushkarev si Matthias Tanzmann in acest weekend in Bucuresti

22 Ianuarie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend, clubul Session din Bucuresti gazduieste doi invitati de marca. Vineri, 25 ianuarie, va mixa unul dintre rezidentii postului de radio rusesc DeepMix, Pushkarev, iar sambata, 26 ianuarie, mixeaza pentru prima oara in Bucuresti Matthias Tanzmann.

Pe langa Pushkarev, vineri vor mai fi prezenti la pupitru Rhadoo si Raresh, iar sambata il acompaniaza pe Tanzmann DJ-ii romani Praslea si Raresh.

Nascut pe 2 Martie 1981 in orasul Izhevsk (Russia Centrala) Andrey Pushkarev isi incepe cariera muzicala la varsta de 14 ani ca DJ la radioul scolii. Pe vremea aceea, Izhevsk era unul dintre cele mai active orase in proaspata miscare electronica, in care Andrey s-a implicat imediat reusind in 1996, la numai 15 ani, sa tina prima petrecere intr-un club.

In 2006, Pushkarev devine unul dintre rezidentii DeepMix Moscow Radio, figurand pana acum in arhiva lor cu peste 50 de mixuri. In acelasi timp detine si rezidenta in faimosul Mix Club precum si Propaganda, Shanti.

Matthias Tanzmann este fondator al label-ului Moon Harbour. A inceput sa mixeze in 1996, iar primele sale productii au fost publicate in anul 1999. Pasiunea sa pentru stilul minimal house se simte atat in proiectul sau de productie solo numit Gamat 3000, dar si in colaborarile cu Daniel Stefanik si Steve Bug. Anul trecut a intrat in familia Circoloco si a mixat pentru prima oara in Romania in cadrul primei editii a festivalului Sunwaves.

Discuta evenimentele pe Forum, AICI.


Popup detector