Programul complet al Kiss 7 Festival Bucuresti

29 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Intre 7 si 14 iulie cultura clubbing se dezlantuie in Bucuresti, in cadrul Kiss 7 Festival Bucuresti. Vor fi trei nopti de petrecere si patru zile de surprize. Iata care este programul complet al festivalului.

Pe 7 iulie incepe 7 Festival Bucuresti cu Ricardo Villalobos si Luciano. In aceeasi seara vor mixa in deschidere si cei trei romani de la RPR Soundsystem, adica Raresh, Pedro si Rhadoo.

Cea de-a doua noapte de petrecere se va intampla vineri, 13 iulie, la Arenele Romane. Le apartine veteranilor in progressive si house, adica John Digweed si Jimmy Van M.

Pentru cea de-a treia seara, adica pe 14 iulie, ne asteapta Alex Under si Tadeo. De asemenea, Matthew Dear (pentru prima data in Romania, va veni sub forma proiectului Matthew Dear's Big Hands) si romanii Praslea si Sebo. Locatia este tot cortul de la Politehnica.

ATB va performa live la Arenele Romane tot pe data de 14 iulie, in cadrul festivalului. Evenimentul face parte din turneul de promovare al celui de-al saptelea album de studio compus de ATB, material intitulat 'Trilogy'. Va fi acompaniat de catre Adrian Eftimie si Chriss.


Popup detector