Prodigy anunta lansarea noului album

30 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Prodigy anunta lansarea noului album
TAGS:
lansare  Prodigy 
Luna februarie a anului 2009 aduce noul album semnat Prodigy. Chiar daca numele sau nu a fost inca dezvaluit, albumul este urmasul oficial al releasurilor precedente de mare succes Always Outnumbered si Never Outgunned. Alte doua surprize care vin odata cu albumul, sunt revenirile lui Keith Flint si Maxim Reality.

Liam Howlett, protagonistul principal al trupei, a postat o scurta declaratie pe site-ul oficial in care spunea ca suntem pe ultima suta de metrii cu inregistrarea albumului in New York. Suntem foarte incantati de noile piese, suna foarte bine. Abia am terminat de inregistrat ultima piesa care se numeste Run, cu vocalele lui Keef. Este o piesa devastatoare si ma face sa ma dau cu capu de pereti cand o aud. Pe noul album vor fi 11 piese noi.

Noul album a fost inregistrat cu ajutorul vocalistilor Keith Flint si Maxim Reality, care au fost cu trupa inca de la infintare. Intr-un interviu recent pentru revista Mojo, Howlett recunostea ca proiectul solo si ultimul album aproape au dus la desfintarea trupei, dupa vanzarile foarte proaste si diferenta fata de succesul enorm al albumului din 1997, The Fat Of The Land.

Acesta va fi cel mai bun album de pana acum. Este mult mai melodic, dar va fi cu siguranta un soc cand il veti auzi. The Prodigy vor porni intr-un scurt turneu in luna decembrie prin Marea Britanie, iar biletele s-au vandut in mai putin de o ora.

The Prodigy - No Good




Popup detector