Prima zi la CokeLive Peninsula!

24 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Aproape zece mii de peninsulari s-au adunat in Ziua Zero, la debutul editiei curente a festivalului. Trei dintre scenele festivalului au gazduit deja concerte joi, 23 iulie. Camping-ul festivalului, aflat pe un teren de peste trei hectare, si avand deja in jur de o mie de corturi montate, aduna in continuare sute de vizitatori.

Prima zi CokeLive Peninsula a fost arzatoare pentru peninsulari. Cei sositi devreme au ales sa isi instaleze corturile cat mai repede pentru a porni in recunoastere si a-si alege zonele preferate, diversitatea activitatilor reusind sa incante toate gusturile. Cei care au ales sa-si petreaca dupa-amiaza lenevind la soare, sau pe malul Muresului, la umbra si racoarea copacilor si a ierbii, au avut beneficiat de Coke Delivery: Coca-Cola rece chiar la cortul lor. Cei mai curajosi, au ales sa se rataceasca si sa descopere in Labirintul Coca-Cola, locuri secrete de relaxare si racorire. Poarta de vapori reci este un motiv puternic in caldura dupa-amiezii care te atrage in labirint.

Barul de gheata Coca-Cola este rezervat celor care vor sa observe agitatia de la racoare, ascultand muzica buna intr-un fotoliu si savurand un cocktail cu Coca-Cola rece... un intro perfect pentru noaptea lunga abundand de muzica buna, prieteni regasii, dansuri, electricitate.

De asemenea, peninsularii au inceput sa se intereseze de diverse activitati; in cursul zilei de ieri s-au inscris deja aprox. 100 de participanti la cele peste 30 de sporturi oferite de CokeLive Peninsula. Civiliada a fost lansata si aceasta cu elan.

Coca-Cola a pregatit experienta muzicala completa: fara reguli, fara liniste, fara somn. Doar muzica buna, voie buna, experiente noi si, desigur, o sticla rece de Coca-Cola. Organizatorii le-au promis participantilor un weekend de neuitat.

Febra noptilor

Petrecerile incendiare din Ziua Zero anticipeaza petreceri spectaculoase in noptile urmatoare!

Scenele instalate la CokeLive au inceput sa atraga vizitatorii deja vineri dupa-amiaza, dupa ce soarele fierbinte a incins festivalul. Incepand cu ora 17:30 au inceput sa rasune primele acorduri si ritmuri live ale festivalului. Formatia Téglagyári megálló a incercat sa atraga peninsularii in fata scenei Coke Terrace. Intre timp, in Ursus Party Tent s-a instaurat un spirit raggae datorita entuziasmului formatiei, The Underskies. Rimturile jamaicane ale trupei, care rasunau cu forta din instrumentele lor, au adunat un public numeros, fan al sound-ului deja cunoscut peninsularii fideli.

Trupa Tabassco a reusit sa adune un public numeros si sa-l incite, iar formatia Knock Out a adaugat atmosfera de petrecere. Chiar daca Luna Amara si-a aratat si latura sentimentala, fanii trupei au apreciat prezenta lor prin aplauze nesfarsite. In cele din urma, formatia Tündérground a inspirat publicul cu ganduri pozitive, seara urmand a fi preluata de DJ si peninsulari „hiperactivi” tarziu in noapte.

Freedom Arena, care se intinde pe mai mult de 1500 de metri patrati, era deja aproape plina la aparitia DJ-ului maghiar Chris.SU, petrecerea culminand cu set-ul Chase & Status. Duo-ul drum and bass a umplut sala la refuz, oferind un cadou muzical pentru fanii genului: MC Rage, care a „piperat” set-ul.

Evenimentele din Ziua Zero s-au bucurat de o atmosfera minunata, respectul fata de regulamentul interior existand pe toata durata zilei.

Sistemul Coca-Cola din Romania si Eco Rom Ambalaje SA, ca parte a angajamentului ferm de protejare a mediului, au oferit festivalului structura necesara colectarii sective a deseurilor. In prima zi au fost colectate deja peste 80 kg hartie si carton, si 115 kg plastic.

”CokeLive Peninsula este mai mult decat un festival de muzica. Are si un important rol social, atragand un mare numar de participansi. Putem astfel sa-i informam si sa-i provocam pe tineri sa constientizeze importanta reciclarii si a colectarii selective. Astfel, Eco Rom, pe langa punerea la dispozitie a containerelor pentru colectarea selectiva, ofera si informatii si bratari cu mesajul ”Colecteaza selectiv deseurile de ambalaje pentru un mediu mai curat””, a declarat Mugurel Radulescu, Public Affairs & Communications Manager Coca-Cola Hellenic Romania & Republic of Moldova, Presedinte Eco Rom Ambalaje SA.

VIP-uri la CokeLive Peninsula

Markó Béla, presedintele UDMR a ajuns vineri la amiaza la Festivalul CokeLive Peninsula. Acesta a facut alaturi de directorul festivalului, Bodor László un scurt tur al evenimentului.

Constantin Titi Aur, campion multiplu de raliu soseste vineri la ora 16 la festival. Acesta va raspunde la intrebarile fanilor in cortul aflat vizavi de terenul Go-Kart. De asemenea, el va oferi detalii despre scoala de pilotaj, infiintata de el. Constantin Aur isi va prezenta masina de raliu curiosilor, iar pasionatii vitezei vor putea viziona un raliu al campionului, care va avea loc in parcarea Salii Sporturilor din Targu- Mures, incepand cu ora 15. Evenimentul va fi precedat, la ora 13, de o discutie deschisa pe teritoriul festivalului, avand ca tema raliul care va urma.

Vineri la ora 17:30 Federatia Romana de Fotbal, avand ca reprezentanti Generatia de Aur a Romaniei, printre care Florin Prunea, Ionut Lupescu, Gica Mihali, Marius Cheregi si Horatiu Cioloboaca, se vor intalni cu echipa organizatorilor CokeLive Peninsula. Echipa organizatorilor va avea in componenta sa nume precum Bodor László, directorul festivalului, Szénéget Attila, directorul economic sau Fülöp Zoltán, project manager Sziget. Meciul inedit va avea loc pe terenul mare de fotbal din cadrul complexului Weekend, incepand cu ora 19:00.

Program

Vineri, 24 iulie


Main Stage: VAMA (RO), NEO (HU), WARM UP: OBSERVER (A), TIËSTO (NL)

Freedom Arena: Hyperspace Night with:HOT X (HU), CHRIS LIEBING (DE), THE ADVENT

(UK), IGOR DO'URDEN (HU)

CokeTerrace: KAUKÁZUS (HU), PAVEL STRATAN (RO), SARMALELE RECI (RO), !DELADAP (A), GOJIRA (RO), LAYO & BUSHWACKA! (UK), NOT SO COMMON DJ (RO)

URSUS Party Tent: ULTIMUL RAND (RO), MAGASHEGYI UNDERGROUND (HU), BALKAN FANATIK (HU), LOBENWEIN / FÜLÖP (HU)


Popup detector