Pretul biletelor la Tiesto in Cluj Napoca- intre 100 si 150 de lei

15 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Pretul biletelor pentru show-ul pe care DJ Tiesto il va sustine in Cluj Napoca pe data de 20 martie este de 100 RON pana la data de 19 martie si 150 RON in seara evenimentului.

Biletele s-au pus in vanzare la sediul clubului Obsession incepand cu data de 15 ianuarie.

O seara mai tarziu, 21 martie, Tiesto va mixa la Sala Polivalenta din Bucuresti. Detalii despre eveniment gasiti AICI.

Muzica a fost dintotdeauna cea mai mare pasiune a lui Tiesto si a simtit ca muzica sa trebuie sa o faca cunoscuta altora. Intre 1985 si 1993 a fost DJ rezident in mai multe cluburi olandeze, in toti acesti ani reusind sa-si creeze o baza pentru ceea ce avea sa urmeze.

Impreuna cu Arny Bink pune bazele casei de discuri Black Hole Recordings ce aduce pe piata o gama variata de muzica dance si seriile de compilatii de succes mixate de Tiesto, Magik si In Search Of Sunrise .

Remixul realizat de Tiesto pentru Delerium feat. Sarah McLachlan The Silence a fost prima piesa house difuzata in timpul zilei la un post radio nord-american, ocupand in acelasi timp pozitii fruntase in topul de vanzari britanic pentru mai multe saptamani.

In 2001 Tiesto lanseaza un nou label al Black Hole Recordings, MAGIK MUZIK, prin care incepe sa-si lanseze pe piata muzicala single-urile si albumele. Primele lansari au fost hitul Flight 643 si primul sau album In My Memory , fiind urmate un pic mai tarziu de alte succese semnate Umerk, Mark Norman si Mr Sam vs Fred Baker.

In 2002 ia fiinta Black Hole Recordings UK, o companie-sora cu Black Hole Recordings, care se adreseaza pietei din Marea Britanie.

Dupa ce in 2002 isi adjudeca mai toate premiile dance decernate, este incoronat ca fiind Cel Mai Bun DJ din lume in urma voturilor publicului trimise catre DJ Magazine.

2003 a fost si el un an plin de succese pentru Tiesto, reusind sa ajunga singurul DJ care a strans un public de peste 25.000 de oameni la un show solo. Pentru al doilea an consecutiv Tiesto este considerat de public cel mai bun DJ din lume.

In 2004 se lanseaza un nou album semnat Tiesto, Just Be ce include megahiturile Love Comes Again si Traffic , fiind urmat cateva luni mai tarziu de albumul special Parade Of The Athletes ce contine cele mai bune piese semnate Tiesto si cateva melodii noi, toate facand parte dintr-un mix special pe care Tiesto l-a prezentat in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Atena 2004, in fata mai multor zeci de mii de spectatori si peste un miliard de telespectatori. Tiesto este un artist complet si complex si faptul ca trei ani la rand (inclusiv 2004) a fost declarat cel mai bun DJ din lume sustine aceasta afirmatie.




Popup detector