Premiesku (Livio & Roby si George G) lanseaza albumul de debut

21 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Proiectul muzical romanesc Premiesku, format din Livio & Roby si George G, lanseaza albumul de debut la casa de discuri Desolat.


LP-ul se numeste ”Indirect”, contine 8 piese originale, analog house si techno, si va fi lansat in luna septembrie la casa de discuri a lui Loco Dice, Desolat. Albumul va fi lansat in format digital si CD.


Istoria a scos la iveala multe cupluri celebre care au rezistat de-a lungul timpului. Pe scena muzicii electronice din Romania, Livio & Roby sunt unul dintre ele. Roby, pe numele adevarat Robert Precup, din Bucuresti si Livio din Ramnicu Valcea, cei doi se intalnesc in 2005, atunci cand Livio decide sa se mute in Bucuresti. La scurt timp, celor doi li se alatura George G si astfel se naste proiectul Monochrome - cunoscut ulterior drept Premiesku. Acest proiect scoate la suprafata si pasiuni pitoresti pe care cei trei le manifesta in propria lor muzica. Fiecare dintre ei este diferit si cu un background muzical aparte. Livio este unul dintre cei mai longevivi Dji din Romania, marturie stand seturile sale din faimosul club La Mania, seturi care depaseau chiar si 12 ore.


Putem spune ca noi, ca si concept, suntem destul de eclectici. Obisnuim sa combinam mai multe stiluri de muzica electronica, in functie de eveniment si de stare; in principiu cam orice se combina si se incadreaza in muzica "house", respectiv "deep house", si poate chiar sa sune intr-o arie ce incadreaza stilul minimal si detroit”.



Lansarea va fi precedata de o petrecere in Londra ce va avea loc pe data de 22 septembrie. Line up-ul evenimentului este format din Premiesku (fireste), Stathis Lazarides, Wesley Razzy si Roberto Amo. Mai multe detalii gasiti pe Rhythmatic.



Track list:


01. Ceva care se multiplica

02. Discurs pe fundal

03. E codat

04. Geneza

05. mod indirect

06. Mecanism LRG3000

07. Tehnico-Stiintific

08. Vag



Popup detector