Premiera in Romania: Adam Beyer vinerea aceasta

08 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Adam Beyer este unul dintre DJ-ii care au experimentat noi stiluri, au reuşit sa progreseze odata cu muzica şi, chiar mai mult, sa influenteze la rndul lor alti artişti. Vinerea aceasta, Adam Beyer va mixa in premiera in Romania, in clubul Studio Martin din Bucuresti.


Originar din Suedia, Adam Beyer s-a lansat n 1995 pe scena muzicii electronice ca producator hard techno, pentru ca mai apoi sa-şi deschida propriul label, Drumcode, şi sa se orienteze spre un techno mai soft. Productia a fost cea care l-a adus pe Adam n atentia DJilor mari, aşa ca, inevitabil, cererile de gig-uri au crescut surprinzator. Dupa ce a lansat Ignition Key, al treilea album, şi-a petrecut verile ultimilor ani la Ibiza iar petrecerile de acolo, spune el, l-au influentat n cariera. La ora actuala conduce label-ul Drumcode.

Gabriel Ananda, bambus biti sambata aceasta

Pentru ca weekendul sa fie plin, Gabriel Ananda va mixa si el in Martin sambata, impreuna cu Sian. Producator de mai bine de 10 ani, Gabriel Ananda a nfiintat Karmarouge n 2000, iar la ora actuala label-ul a devenit un must know pentru DJii care mixeaza de la tech house la techno. Unul dintre cei mai buni DJ şi producatori ai ultimilor ani, Ananda, a nceput un turneu n cele mai mari cluburi din lume, iar in deschiderea sa mixeaza artişti de la label. Printre cei care au lansat piese la Karmarouge se numara şi Sian, pe numele lui adevarat Graham Goodwin, cunoscut pentru seturi salbatice şi mult fler n spatele platanelor. Ananda pe de alta parte este mai greu de definit ca DJ, muzica lui este o mbinare perfecta ntre techno, house şi dub, cu elemente acustice specifice.

Discuta evenimentele pe forum, aici.


Popup detector