Povestea piesei 'Heater' a lui Samim

28 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Samim mixeaza asta seara, 28 martie la World Trade Plaza, in cadrul premiilor Nights Awards. Intr-una din rubricile prestigioasei reviste de muzica electronica Electronic Beats, Samim povesteste cum a ajuns sa faca hit-ul "Heater".

"Cam in urma cu un an si jumatate, trebuia sa mixez intr-un club foarte mic din Londra. Nu prea ma incanta ideea, insa am sfarsit prin a-mi face cativa prieteni acolo. Asta e si magia Londrei...in fine. Am avut un gig foarte prost, insa la finalul serii s-a intamplat ceva. Unul din tipii pe care i-am intalnit acolo mi-a dat cateva discuri, iar pe unul din ele era sample-ul cu acordeonul pe care l-am folosit la piesa 'Heater'. A fost pur si simplu o intamplare fericita. Sample-ul este luat dintr-o piesa columbiana care se numeste "La Cumbia Cienaguera" - genul acesta de muzica era foarte popular in anii '50 in Columbia, ajungand sa se impanseasca in toata lumea", spune Samim.

Morala povestirii sale este ca "orice club prost are ceva bun in el".

Samim va mixa la World Trade Plaza si va fi insotit de Miguel Toro la percutii, vineri seara, 28 martie la World Trade Plaza Bucuresti. Detalii gasiti pe forum, AICI.



Popup detector