Povestea Sonar Kollektive si Innervisions- de la Dixon citire

25 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Steffen Berkhahn aka Dixon vorbeste in cadrul unui interviu acordat blogului Little White Earbuds despre label-ul Sonar Kollektiv si Innervisions (label-ul lui Dixon si al duetului Ame).


"Sonar Kollektiv era un label de care aveau grija cei de la Jazzanova; asta era insa si o problema, pentru ca celor de la Jazzanova nu le place decat muzica buna. Insa ei nu stiau sa targeteze publicul. Daca, de exemplu, era vreo piesa house buna, oamenii care iubesc house-ul nu cautau neaparat asa ceva la Sonar Kollektive. Si am inceput acest sub-label, insa dupa o vreme am realizat ca practic munceam cam degeaba. Asa ca am decis sa imi fac propriul label, impreuna cu Kristian si Frank (n.r. de la Ame)", povesteste Dixon.


Innervisions este astazi un label foarte cunoscut si, dupa feedback-ul primit din partea publicului, destul de apreciat si cu o linie muzicala destul de originala. Planurile se fac din timp, astfel incat sa nu fie prea multe release-uri pe an: "calculam cam un release cu Ame pe an, sau un release cu Ame, eu si Henrik (n.r. Schwarz). Primim foarte multe demo-uri si multi spun ca sound-ul lor se potriveste perfect cu Innervisions, insa daca stau sa ma gandesc, nu stiu daca avem un sound Innervisions. Pentru noi e totul vorba despre house. Lil Louis de exemplu, in trecut, facea intr-o zi o piesa house cu vocal-uri cheesy, iar cateva zile mai tarziu aparea cu un acid. Cam asa e si la noi. Nu e ca si cum am vrea sa urmam succesul de dupa "Rej" sau de dupa EP-ul lui Laurent Garnier. Este vorba despre a lansa ceva in care sa credem, si apoi, pasul urmator."


Cititi povestea integral aici.


Popup detector