Politia din Lake County ofera recompense turnatorilor

12 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Politia din Lake County a pornit o campanie impotriva adolescentilor care detin stupefiante, mai ales pastile de ecstasy si care include o recompensa in valoare de 1000 de dolari, pentru cei ce ii denunta.

Intre perioadele balului de absolvire a liceului si pana la inceputul vacantei studentilor, cand acestia se intorc acasa pe timpul verii, se inregistreaza o crestere semnificativa a numarului pastilelor de ecstasy din zona. a declarat procurorul sef Suzanne Willett reporterilor. Speram ca prin aceasta campanie sa intram mai usor pe filiera traficantilor.

Aceasta initiativa tarzie vine dupa 6 ani de la programul agresiv initiat de catre organizatia Lake County Crime Stoppers and Metropolitan Enforcement Group, impotriva adolescentilor si patronilor de cluburi care folosesc sau fac trafic de stupefiante.

In ciuda lipsei de dovezi, politia ar trebui sa supravegheze indeaproape patronii de cluburi, deoarece multi dintre acestia au un cazier lung si care include printre altele traficul de droguri, site-ul politiei mai semnaleaza ca nume de cluburi ca The Buzz, The Artery, Fever sau Vertigo vor continua sa atraga adolescenti si tineri in aceasta mare afacere ilegala.



Popup detector