Politia a oprit concertul Electrofish de la Arenele Romane

01 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Evenimentul Electrofish de la Arenele Romane s-a terminat inainte ca ultimul nume de pe afis sa poata performa, dupa ce pe scena a urcat politia. Dupa Audio Bullys la pupitru trebuia sa urce Gojira, care n-a mai apucat sa mixeze, caci politia a intervenit evacuand publicul aproximativ 1000 de oameni, conform organizatorilor.

Unul dintre acestia Dragos Musat a declarat in aceasta dimineata la Radio Guerilla ca "au evacuat pe toata lumea fara a prezenta nici un motiv noi consideram ca a fost un abuz, nu avusesera loc incidente. La Arenele Romane nu se specifica un orar anume (pe autorizatie n.r.). A fost un exces de zel."

Asculta AICI podcastul de pe radio Guerilla cu incidentul de la Arenele Romane.

Pe de alta parte, reprezentantul Politiei spune ca "exista o autorizatie pt organizarea evenimentului pentru aproximativ 4 ore."

Politia l-a sanctionat pe organizator cu 10 milioane (lei vechi n.r.) si i-a sugerat sa incheie evenimentul la ora la care expira autorizatia. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Cristian Ciocan a mai spus (tot la Radio Guerilla) ca lumea, deranjata de zgomot, suna in continuare la 112.

"Vreau sa stiu si eu motivul pentru ce s-a intamplat la Arene. Sa dea Dumnezeu pace si securitate la concertele de electronice", spune Gojira pentru Beat Factor.

Prin urmare, treisprezece echipaje au intervenit, si, in jurul orei 2 au oprit muzica si au evacuat publicul din incinta Arenelor Romane.



Best Music


Popup detector