Playground 2 - localizare si reguli

10 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Playground 2 - localizare si reguli
TAGS:
playground 2 

Canicula in weekend in Bucuresti sau multa muzica buna si gheata in pahare la piscina Astoria din Snagov. Iata cateva informatii utile despre Playground 2, eveniment ce va avea loc in acest weekend.


- Accesul in locatie se va face incepand de sambata 12 iunie, ora 18:00


- Fiecare participant la eveniment va primi o bratara de identificare, rezistenta la apa. Ruperea, pierderea sau deteriorarea bratarii de acces, nu va mai permite accesul posesorului la eveniment decat dupa achitarea unui alt bilet.


- Iesirea publicului din locatie va fi permisa incepand cu ora 1:00. In caz contrar, va fi necesara achizitionarea unui nou bilet de acces la eveniment.


- Vanzarea produselor la bar se va face exclusiv pe baza de jetoane in valoare de 5 RON ce pot fi achizitionate de la punctele de vazare.


- Folosirea sezlongurilor si a piscinei este inclusa in pretul biletului de acces.


- Este interzis accesul cu bauturi si alimente in interiorul locatiei.


- Folosirea piscinei este permisa doar in costum de baie.


- Este interzis accesul pe scena sau in spatele scenei (cu exceptia artistilor si a partenerilor media acreditati) - Este interzisa aruncarea paharelor de plastic, a sticlelor sau a oricarui alt obiect in lac sau in piscina.


- Persoanele care nu vor respecta aceste reguli vor fi invitate sa paraseasca locatia fara a avea dreptul de a reveni.


ATENTIE! Nu cumparati bilete de la alte persoane decat organizatorii Playground 2, sau reteaua bilet.ro si punctele de vanzare ale acesteia. Exista spre vanzare bilete falsificate. Accesul la eveniment este permis numai posesorilor de bilete care trec de sistemul de verificare (serie unica si scanarea codului de bare).


Ultimele bilete in avans la pretul de 30lei - Bianca 0731600630



Popup detector