Plastikman aka Richie Hawtin revine cu Nostalgik 3

12 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Este un lucru 100 % sigur ca Plastikman a dat un nou sens minimalismului electronic. Desi productiile originale marca Plastikman s-au oprit cu cativa ani buni, remixurile continua sa apara. Noul Nostalgik 3 este lansat la M_Nus Records si contine doua remixuri.

Spastik si Panikattack sunt doua piese care au facut istorie pe scena minimal techno internationala. Sub forma unui nou release intitulat Nostalgik 3, M_Nus Records readuce vibe-ul trecut sub o noua interpretare: Dubfire si Guido Schneider.

Dubfire, jumatatea proiectului Deep Dish, a inceput sa-si reinventeze stilul muzical de productie in urma cu aproximativ un an. Succesul de care se bucura cu noul sau stil a fost greu de anticipat la inceput, insa faptele vorbesc de la sine. Guido Schneider s-a axat mereu pe un sound inovativ, deep si minimal, si cu siguranta era unul din artistii indicati sa remixeze o productie marca Plastikman.

"Nostalgik 3" va fi lansat oficial pe 15 noiembrie in format digital (mp3 si wav) si pe 30 noiembrie in format vinil (12").

Track Listing:
A: Spastik (Dubfire Rework) - Reworked by Dubfiire
B: Panikattack (Second Attack Remix) - Remixed by Guido Schneider


Popup detector