Piesa unui DJ roman, pe primul loc in topul lui Carl Cox

06 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Piesa "Rapture" a lui Dorroo a ajuns pe primul loc in chartul lui Carl Cox din luna septembrie. Dupa ce Carl Cox a mixat pe 27 iulie in Mamaia si a primit mai multe productii de la Dorroo, artistul britanic a decis sa-i includa una din piese in topul lui cel mai recent. Si nu oricum, ci pe locul 1.

Dorroo Craciun s-a nascut in 1980 in Braila. De-a lungul timpului a mixat in Fashion Club (Brasov), Artists Caf (Pt.Neamt), Hypnose (Braila), Chill Out (Sibiu in cadrul unui dj contest) si a avut seturi difuzate la Kiss FM, Radio Deea, Radio Impuls FM si Radio Pro-B insa Dorroo s-a axat intotdeauna in primul rand pe productie.

Desi iubeste muzica electronica in general, se axeaza pe house (deep, soulful, acid, tech, minimal, funky) si techno (minimal, latin, hard). Dorroo a lansat recent un EP cu doua piese, intitulat "In Control", disponibil pe musicarena.ro. El face parte din rosterul agentiei Main Events.

"Sunt fan Carl Cox de foarte multi ani, l-am vaut live in Romania cat si in UK si mi se pare extraordinar acum ca una din piesele mele sa fie atat de apreciata de el. Sper ca piesa asta sa fie doar primul pas in colaborarea mea cu Carl Cox atat ca producator cat si ca dj, si sper sa fie o lampa de lansare pentru mine pe scena locala si internationala. Sunt foarte fericit!" marturiseste Dorroo pentru Beat Factor.




Embed:






Popup detector