Petreceri in perioada 1 mai

24 Aprilie 2007 Beat Factor BeatFactor

Asa cum deja ne-au invatat, promoterii pregatesc o groaza de petreceri in perioada 1 mai la mare. Probabil devenit deja un cliseu petrecutul acestei zile la mare, iata cateva evenimente la care merita sa luati parte in aceasta perioada.

Clubul La Mania din Mamaia pregateste trei seri de exceptie, cu trei invitati 'grei'. Este vorba despre Audiofly vineri 27 aprilie, Lee Burridge sambata 28 aprilie si Steve Lawler duminica 29 aprilie. Si pentru a incheia seria de evenimente din aceasta perioada din La Mania, luni 30 aprilie, vor mixa Scarlett Etienne si Gabriel Ananda.

Clubul Kristal si Sunrise se muta la mare in aceasta perioada si ii vor avea ca invitati pe Danny Howells vineri 27 aprilie, iar pentru seara de duminica 30 aprilie, Matthias Tanzmann, Tania Vulcano si RPR Soundsystem sambata 28 aprilie, Marco Carola, Meat, Raresh si Praslea pe 29 aprilie si SOS adica Desyn Masiello, Demi si Omid 16 B pe 30 aprilie.

Clubul The Gossipp se muta si el la mare, in fostul club Motor. Aici vor avea loc trei evenimente: pe 27 aprilie Clubbing Mag sarbatoreste 2 ani alaturi de Dominik Eulberg si Atari, pe 28 aprilie Internullo, Pagal, Kool, Optick si Negru vor face petrecere, iar pe 29 aprilie Cagedbaby si Kid Chriss.

In clubul Two din Constanta sunt confirmate trei evenimente, si anume pe 28 aprilie va veni Thrillseekers, iar pe 29 aprilie Above & Beyond. Ultima seara, 20 aprililie, ii este destinata DJ-ului rezident Sonicvibe.

Ultima Playa ne asteapta cu un program lejer, in care vor presta DJ-ii romani Livio & Roby, Negru, El Cezere si Pagal.

Pentru alte detalii, consultati rubrica noastra de evenimente.


Popup detector