Petrecere incendiara cu David Guetta la Romexpo

16 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

La petrecerea animata de cel mai bun DJ de muzica house din lume, David Guetta, au participat vineri 6.500 de persoane. Dupa warm-up set-urile lui DJ Almud si apoi Muzzaik, publicul a explodat de energie in momentul in care a inceput sa sune Getting Over You, piesa cu care superstarul francez David Guetta a ales sa isi inceapa setul. Si surprizele nu au fost putine, deoarece Guetta a venit si cu ultimul single, prezentat pentru a doua oara live, Only Girl, piesa facuta impreuna cu cantareata Rihanna, insa nu a uitat nici de megahit-urile Sexy Bitch, Love Is Gone, Club Can’t Handle Me, When Love Takes Over, I Got a Feeling sau Memories, pe care publicul le-a intonat in frenezia petrecerii.



Alaturi de ritmurile animate de Guetta, atmosfera de petrecerea a fost intregita de peretele de led-uri de 8x4 m amplasat in spatele artistului – pe care au rulat animatii spectaculoase si mesajele de indemn la petrecere, in limba romana, ale artistului catre public – si de cele 14 ecrane amplasate in sala. Setul francezului a continut si cateva piese din repertoriul altor artisti, iar la binecunoscutul Around the World al celor de la Daft Punk a aparut pe scena chiar si un robot dansator de aproape 3 metri. Mai tarziu publicul a avut sansa sa vada robotul de aproape, pentru ca acesta a intrat in public.



Atat setul lui DJ Konstantin de la fata locului, cat si afterparty-ul din Kristal Glam Club Bucuresti a garantat ca fiecare fan a lui David Guetta isi primeste surplusul de petrecere de care are nevoie.



Concertul lui David Guetta a fost organizat de Deadcode Production, in parteneriat cu Festivalul Peninsula. Superstarul francez s-a aflat in Capitala in cadrul seriei de evenimente internationale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care a inclus si concerte in Bratislava, Debrecen si Praga.


Evenimentul a fost sustinut de Kiss FM. Sponsori: Heineken, XSence, Burn, Orange, Citroen, J. W. Marriott, Kristal Glam Club.


Popup detector