Peter Doherty a cantat muzica nazista in Germania

01 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Peter Doherty a cantat muzica nazista in Germania
TAGS:
Peter Doherty 

Da, e posibil si asta, chiar si in 2009. In timpul unui concert sustinut de Peter Doherty, in Munchen, in cadrul On3 Festival, acesta a vrut sa impresioneze publicul neamt si le-a cantat ceva muzici cu tente naziste. Din pacate pentru el, lucrurile au iesit fix pe dos.

Doherty a cantat o versiune a Das Deutschlandlied, care a fost interzisa inca de la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial, chiar la inceputul setului, atragand injuraturi, huiduieli si alte asemenea de la public. Artistul a mai cantat inca cinci piese, iar apoi a fost oprit de organizatori si rugat sa paraseasca scena. "Am decis sa-i oprim performance-ul lui Peter Doherty cat mai repede posibil, a spus organizatorul Bayerischer Rundfunk.

Un purtator de cuvant al artistului a spus pentru Sky News ca artistul nu a intentionat sa jignesca pe nimeni, si vroia doar sa-si sarbatoreasca aceasta aparitie pe scena din Munchen. "Peter este evreu si a luptat mereu impotriva rasismului si fascismului, implicandu-se in multe organizatii, printre care si Love Music Hate Racism", a spus acesta.

Video cu performance-ul acestuia de la festival, mai jos:


Popup detector