Pete Doherty si Amy Winehouse, favoritii pentru primii arestati pe 2010

22 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Desi baietii si fetilii nu canta muzica electronica, stirea ni s-a parut atat de tare incat trebuia sa o impartasim cu voi.

NME.com a publicat un material cu un fel de premonitii sau profetii despre cine se va trezi arestat primul pe 2010, mai exact cu cine are mai multe sanse, ca la poker, iar Pete Doherty si Amy Winehouse sunt in capul listei.

Courtney Love, George Michael, Prince Harry au si ei sanse frumusele la titlul de primul arestat din princina drogurilor.

Conform agentului de pariuri Paddy Power, Pete Doherty are 8/11 sanse sa intra la puscarie primul in 2010, in timp ce lui Amy Winehouse ii da sanse de 5/1, iar sotului sau 6/1.

Courtney Love este pe locul patru, cu 7/1, in timp ce George Michael are sanse de 14/1. Whitney Houston tinteste spre un 18/1, iar Eminem este la egalitate cu Ozzy Osbourne, cu 40/1. Nici Printul Harry nu a fost scutit, acesta avand sanse de 50/1.


Ca sa citam cumva invers un clasic in viata, sistemul lor functioneaza mai prost ca al nostru, ca doar pe ai nostri nu-i prinde nimeni, nu ca ar avea de ce sa-i prinda!, deci nu avem pe ce paria.


Popup detector