Pet Shop Boys lanseaza un nou single la Kompakt

17 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Legendele synth pop-ului, Pet Shop Boys vor lansa un nou single spre sfarsitul acestei luni, la Kompakt Pop. Piesa se numeste "I'm in Love with a German Film Star si nu le apartine in totalitate celor doi. Acestia au produs single-ul in colaborare cu artistul si scenaristul Sam Taylor-Wood.

Taylor Wood, care a mai colaborat cu PSB si inainte, pentru Serge Gainsbourg si Donna Summer, a ales o piesa post-punk a anilor 80. Versiunea originala a piesei pe care Neil Tennant si Chris Lowe o vor lansa, este un adevarat anthem si beneficiaza de remixuri din partea artistilor precum Gui Boratto, Jrgen Paape si Mark Reeder.

Am aflat de Kompakt prin anul 2000 si am inceput sa le ascult seria Pop Ambient. Chiar imi place muzica electronica de calitate, iar Kompakt se incadreaza in aceasta sfera avand in vedere artistii care sunt inscrisi la label (Markus Guentner, Dettinger, Michael Mayer, Superpitcher, Gui Boratto si altii). Label-ul are si o imagine puternica pe care o admir foarte mult. Suntem foarte entuziasmati sa aducem o piesa la Kompakt si sa beneficiem de remixuri si de o lansare. declara Neil Tennant pentru portalul RA.


Popup detector