Peste doua ore live cu Carl Craig

29 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Cine nu a plecat vinerea trecuta, 27 iulie, la mare, si a ales un party cu Carl Craig in Bucuresti, nu ar trebui sa se simta dezamagit. In fata a aproximativ 200-300 de persoane, Carl Craig a mixat peste doua ore la Arenele Romane.

Daca esti o persoana care are nevoie de multa lume pentru a aprecia un party, cu siguranta ai plecat cu un gust amar de la Arene. Insa in momentul in care singurul lucru care conteaza este muzica, este fascinant sa vezi un Carl Craig in varsta de 38 de ani intr-o stare excelenta.

Incalzirea au facut-o DJs with Bad Haircuts si Logan, iar in jurul orelor 02.00 a aparut Carl Craig in tinuta casual: blugi, pantofi negri si un tricou negru. Artistul american a avut un set frumos, diversificat, facand uz atat de cd playere cat si de Serato Scratch Live (concurenta Final Scratch-ului).

Traiam de cateva zile cu presimtirea ca va fi putina lume la Carl Craig, lucru ce s-a si adeverit, insa cei care au venit au ramas pana la sfarsit. C2 a trecut prin "The Bells" a lui Jeff Mills, "Poor People Must Work" de la Rhythm & Sound si Bobbo Shanti, "Mouth 2 Mouth" a lui Audion, propriul remix la "In the Trees" a celor doi de la Faze Action si multe altele. Pacat ca nu a inclus si remixul C2 la Lazy Fat People - Pixelgirl. Am aflat ulterior ca DJ-ul are o viata fericita si ca in ultimii ani din cariera lui a avut si concerte de genul celui de la Arenele Romane (cu 200-300 de oameni) dar si evenimente mari unde se aduna peste 5000 de oameni. Creditele ii revin aici (cat si o parte din cele foto) lui Sergiu de la SKVJS Krew. In rest, organizarea nu a fost cu nimic mai buna sau mai proasta decat la alte evenimente facute la Arene: preturile la bar mai ieftine decat in general, poriectii video facute de Dreamrec, calitate a sunetului ok.

S-a scurs prea repede seara si inca stau si ma gandesc de ce Kenny Larkin (unul din artistii langa care Craig ar sta cel mai bine) a avut parte de un public atat de numeros cand a mixat in Kristal (pe 10 februarie 2007).

Galerie Foto: Carl Craig @ Arenele Romane






Popup detector