Peste 600 de mixuri disponibile la ascultat

07 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor a ajuns la recordul de peste 600 de mixuri disponibile la ascultat in cadrul paginii AUDIO. Orice utilizator inregistrat isi poate crea propriul playlist, pe care il poate edita oricand doreste.


De la promo mixuri de-ale DJilor romani sau mixuri inregistrate, pana la sesiuni live ale unor trupe renumite sau DJ seturi live de-ale unor DJi straini populari sau nu, sectiunea AUDIO satisface chiar si cele mai nastrusnice gusturi muzicale.


Aveti de-a face cu sute de ore de muzica, intre care tech-house, minimal, techno, electro, drum and bass, dubstep, electronica, acid house, house, deep house, psychedelic, trance, disco, funk, cross-over s.a.m.d. In plus, puteti asculta aproape toate show-urile BeatFactor Sessions difuzate pe Vibe FM.


Auditie placuta!


Nu uitati ca puteti propune pe Forumul BF sau in cadrul fan club-urilor artistilor ce mixuri ati dori sa ascultati pe site. Pentru cautarea unui anumit mix, recomandam sa cautati artistul din butonul 'search' din header-ul site-ului (pana la implementarea unui buton de cautare in cadrul sectiunii AUDIO).


Popup detector