Peste 5000 de clubberi prezenti la Sunwaves 2

06 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Dupa o dezmorteala binemeritata, euforia Sunwaves 2 s-a sfarsit. Beat Factor a fost acolo: am pozat, am filmat, am luat interviuri, am stat de vorba cu lumea. In cateva cuvinte, Sunwaves poate concura cu usurinta la titlul de cel mai bun eveniment de muzica exclusiv electronica din Romania.

Richie Hawtin a mixat de la ora 3.30 AM pana la 10.30 AM. De altfel, cortul Beatport presents M_Nus Showcase a fost si cel mai populat dintre cele trei corturi. Inaintea lui, Magda, Heartthrob si Troy Pierce au dat culoare serii cu seturi echilibrate si excelente.


Galerie Foto: Sunwaves 2 Festival

Cortul Back 2 Future la care DJ Sneak a mixat putin peste trei ore nu a fost plin, insa destul de populat pentru o petrecere frumoasa, pana dimineata.

Jeff Mills s-a bucurat de un public destul de numeros la scena principala, chiar daca John Askew si Raoul Russu au mixat pentru cateva zeci de persoane, la inceput. Un mare plus pentru Yousef, un DJ care cu siguranta va mai reveni in Romania in viitorul apropiat.

Cortul Kristal a fost populat nu doar de fanii lui Danny Howells (cu care am facut si un interviu video - fiti pe receptie) si ai lui Adrian Eftimie, ci si de clubberi in trecere.

Sunwaves 2a insemnat vremea frumoasa, un after prelungit pana seara pe plaja Kudos, alaturi de Lee Burridge si Rosario Internullo, jocuri de lumini, focuri de artificii, diversitate muzicala pentru absolut toate gusturile (vorbim despre muzica electronica), putin peste 5000 de persoane prezente, conform organizatorilor.


Citeste: Sunwaves 2 - mai puternic, mai complex, mai concentrat


Popup detector