Peste 3 milioane de euro este bugetul B'estFest 2009

20 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

Bugetul celui mai asteptat festival de muzica din Romania este anul acesta de 3, 3 milioane de euro, a anuntat astazi, 20 mai, Dragos Chiscoci, Marketing & Communication Manager la Emagic Entertainment, in cadrul conferintei de presa ce a avut loc la Hard Rock Cafe.


Din acest buget, 2,2 milioane de euro reprezinta onorariile artistilor. Organizatorii au mai anuntat ca show-urile se vor desfasura unul dupa altul si nu vor exista pauze si nici timpi morti. Aflat la cea de-a treia editie, B'ESTFEST va avea loc in incinta complexului Romexpo.


Emagic estimeaza ca la cele 30 de ore de muzica ale evenimentului vor asista aproximativ 70.000 de spectatori, dintre care 10.000 se asteapta sa vina din strainatate.


Laura Coroianu, unul dintre reprezentantii Emagic, a mai declarat in cadrul aceleiasi conferinte, ca anul trecut nu s-a inregistrat niciun profit de pe urma festivalului. In acest an s-au vandut, pana la aceasta ora, de doua ori mai multe bilete decat pana la aceeasi data din 2008, printre cele mai importante trupe si artisti numarandu-se The Killers, Santana, Manowar, Moby si multi altii.




Citeste si: B'estFest 2009 in cifre


Popup detector