Peste 3000 fani au infruntat frigul si ploaia pentru Mark Knight (cronica)

11 Decembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Peste 3000 fani au infruntat frigul si ploaia pentru Mark Knight (cronica)

Ultimul eveniment Xteria din 2012 a adus peste 3000 persoane in cortul incalzit de la Arenele Romane, la party-ul in care Mark Knight, Phunk Investigation, Adrian Eftimie si Survi au fost cavalerii muzicii de calitate.


In ciuda vremii nefavorabile, cortul incalzit de la Arenele Romane a gazduit cea mai hot petrecere a sfarsitului de an. Alaturi de cea mai buna selectie tech-house, o productie impresionanta constand in lasere, lumini, confetti si CO2, ultima petrecere Xteria din 2012 s-a prelungit pana dimineata.


Dupa un warm-up de calitate, marca Adrian Eftimie, Phunk Investigation a oferit o surpriza fanilor, prin prezenta ambilor DJ: Stefano si Dino. Producatorii si DJii din Italia au demonstrat inca o data de ce premiile din Ibiza si Miami au ajuns in studiourile lor si au pornit ziua de duminica in cel mai bun mod posibil.



Mark Knight, DJ-ul si producatorul britanic nominalizat la Premiile Grammy, a inceput setul cu piesa care a facut inconjurul lumii in 2012, „Alright”, si a continuat sa incante publicul cu productii din seria „Toolroom Knights” timp de aproape trei ore. Mark Knight a marcat cu succes prima sa prezenta in Capitala Romaniei, alaturi de un public fantastic. Survi a incheiat ultima petrecere Xteria din 2012 intr-un stil unic groovy tech-house.


Noaptea de 8 spre 9 decembrie a aratat publicului si o parte din planurile Xteria pentru 2013: un line-up format din DJ de renume, productie de calitate si organizare impecabila. Sase evenimente de aceeasi anvergura si o rezidenta pe o plaja din Mamaia (pentru tot sezonul estival) sunt programate pentru 2013.



Partenerii evenimentului au fost Heineken, Smirnoff, Chio si Laser Shows.

Parteneri media principali: Kanal D si Radio 21.

Evenimentul a fost transmis live de catre Smirnoff pe www.alltimeclubbing.com


[comunicat de presa]


Popup detector