Pendulum organizeaza un show "secret", iar tu poti sa il vezi gratis

07 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Nu, ceea ce ai vazut mai sus nu e o gluma. Da, Pendulum nu se lasa si isi continua campania de promovare inceputa in Ianuarie si nu o face oricum ci abordeaza cai care mai de care mai incitante, pentru a se tine cat mai aproape de fanii lor.


Mai intai a fost super castingul pentru realizarea clipului de la "Watercolor", unde au fost implicati 70 de fani, iar acum cei de la Pendulum au anuntat pe contul lor de MySpace http://www.myspace.com/secretshowsuk, ca fanii lor cei mai infocati au sansa de a participa gratis la show-ul lor "secret" pe care il vor avea in Brighton pe data de 25 mai.


Si acum sa vedem defapt ce este cu acest show si de ce este el atat de... "secret".


Pendulum, una dintre cele mai vii trupe ale scenei drum`n bass pe plan mondial vor sustine un concert extra special pe data de 25 mai. Numai cu cateva ore inaintea marelui concert pe care trupa il va sustine in Brighton, Marea Britanie in fata a peste 5000 de fani, trupa va deschide portile pentru un numar de numai 350 de fani. Acestia din urma vor avea ocazia sa ia parte la un show total unic, acesta fiind cel mai mic concert pe care l-a avut trupa vreodata.


Acest show secret va da sansa fanilor sa se apropie de trupa mai aproape ca oricand. In acelasi timp, trupa va canta cateva melodii de pe cel mai nou album, Immersion si aceasta cu acompaniamentul intregii instalatii de sunet si lumina incat sa ii dea pe cei 350 de fani pe spate.


Pentru a participa la acest show gratis, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi trupa ca prieten pe MySpace si sa iti inregistrezi mobilul. Incepand cu data de 17 mai vei primi un mesaj care iti va da detalii despre cum poti sa iei parte la acest concert unic. Mesajul pe care il vei primi nu este echivalent cu confirmarea prezentei la concert si nu trebuie luat ca atare. Pe principiul primului venit, daca vrei sa iei parte la acest concert, grabeste-te sa urmezi pasii de mai sus. A, da..si mai e o cerinta ... ar cam trebui sa fii in Anglia in aceasta perioada.


Vlad Piriu pentru Beatfactor





Popup detector