Pendulum a lansat o noua aplicatie pe Facebook: The Witchcraft Experiment

15 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Pendulum a lansat o noua aplicatie pe Facebook: The Witchcraft Experiment
TAGS:
dnb  dubstep 

Se pare ca trupa Pendulum e chitita sa mentina atentia fanilor asupra sa la cote cat mai inalte. Dupa seria de castinguri pentru videoclipurile sale, urmata de organizarea unui concert extraordinar pentru un numar restrans de fani, de folosirea celor mai noi tehnologii de filmare ( pentru videoclipul de la Salt in the Wounds, cei de la Pendulum au fost primii care au folosit vreodata tehnologia 360 de grade la filmarea unui videoclip) si nu numai, iata ca acum cei de la Pendulum iti aduc o proaspata aplicatie pe Facebook.


Totul incepe cu un email, pe care il primesti in inbox. Titlul e univoc si nu prea iti lasa loc de interpretare: The Witchcraft Experiment, iar continutul e la fel, dupa cum se vede mai jos.





O imagine care nu iti spune nimic mai mult, in mijlocul careia observi ca ai optiunea de a apasa pe un buton. Ai putea sa te opresti aici si sa stergi emailul, dar nu o faci. Apesi pe buton si cu inima la gura astepti sa vezi ce se intampla.


Dintr-o data esti purtat catre profilul tau de Facebook si toti prietenii tai incep sa iti trimita mesaje de parca de-abia si-au adus aminte de tine, in timp ce profilul o ia complet razna!!


Daca esti curios, apasa si tu pe imaginea de mai sus si spune-ne daca ai fost impresionat de ceea ce ai vazut.


Vlad Piriu pentru Beatfactor








Popup detector