Pendulum a lansat cel de-al doilea single de pe Immersion, Whitchcraft

19 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Nu a trecut mai mult de o saptamana de cand australienii de la Pendulum au lansat interesanta aplicatie pentru Facebook, The Witchcraft Experiment si iata ca suntem pusi in fata unei noi lansari. Witchcraft a fost lansat ca single sub forma unui disk pe care sunt o serie de mixuri, dar si videoul melodiei.


Whichcraft este cel de-al doilea single de pe albumul Immersion, dupa Watercolour, care a fost lansat in prima parte a acestui an. Lansarea lui Whichcraft are loc in plin turneu mondial al trupei ce are o multime de dj-seturi, dar si Live performance-uri de pe un continent pe altul. Daca esti interesat sa vezi pe unde poti sa ii prinzi live pe lorzii drum and bass-ului poti sa apesi aici si vei fi directionat catre situl oficial al formatiei.


Dupa cum am spus mai sus, discul contine atat versiunea oficiala a melodiei Witchcraft, cat si o serie de mixuri, dar si clipul oficial, dupa cum urmeaza in tabelul de mai jos. Single-ul este disponibil atat pentru download de pe situl original Pendulum, cat si de pe iTunes, dar si in format fizic.
































































NameArtistTime
1

WitchcraftPendulum4:12

2

Witchcraft (Rob Swire's Drum-Step Mix)Pendulum5:44

3

Witchcraft (Chuckie Remix)Pendulum6:14

4

Witchcraft (John B Remix)Pendulum6:53

5

Witchcraft (Netsky Remix)Pendulum4:56

6VideoWitchcraftPendulum3:52




Vlad Piriu pentru Beatfactor



Popup detector