Paul Ritch si Paco Osuna in Mamaia vinerea aceasta

06 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Doi dintre cei mai cautati producatori ai momentului pe segmentul techno si minimal techno vor mixa vinerea aceasta, 10 august, in clubul Gossip din Mamaia. Unul este din Barcelona, iar celalalt din Franta. Cine sunt ei? Paco Osuna si Paul Ritch. Iata cateva filmulete cu cei doi la pupitru.

Paul Ritch a inceput sa lanseze de curand productii, insa cu siguranta ai dansat cel putin o data pe beat-urile lui, fara sa stii cine este. Nu este faimos, insa piesele lui s-au raspandit prin case-ul tuturor DJ-ilor care abordeaza un sound mai techno, de la Richie Hawtin, Marco Carola, Matthew Dear, M.A.N.D.Y., Loco Dice, Adam Beyer si multi altii. Este cu siguranta un personaj cautat, care merita vazut si ascultat. Pentru petrecerea din Gossip, Paul Ritch va pregati un live act.

Paco Osuna este originar din Barcelona si a inceput sa puna muzica prin 1994, iar din 2002 a inceput sa lanseze productii proprii. Este bun prieten cu Misstress Barbara, Marco Carola, Adam Beyer, iar muzica sa a ajuns in foarte multe cluburi din lume in care se aude muzica electronica.

Este cu siguranta o alegere inteligenta pentru un eveniment reusit, cel putin din punct de vedere muzical. In deschidere va mixa Atari.

Paul Ritch live @ Dimushi - 9 iunie 2007


Paco Osuna



Popup detector