Paul Damixie a realizat un remix pentru hit-ul lui Smiley 'De unde vii la ora asta?'

02 Mai 2017 Elena Paraschiv Best Music

Paul Damixie a realizat un remix pentru hit-ul lui Smiley 'De unde vii la ora asta?'

„De unde vii la ora asta?”, cel mai recent single al lui Smiley, care a stat doua saptamani pe locul 1 in Top Tracks pe YouTube si a strans peste 9 milioane de vizualizari, are un super remix realizat de producatorul si DJ-ul Paul Damixie si poate fi ascultat acum si intr-o varianta mai dance.



„Imi place piesa si m-a inspirat sa fac un remix. Am vrut sa pastrez cat mai mult din original, dar sa ii dau un vibe dance, de club”, a spus Paul Damixie despre remixul sau.


„De unde vii la ora asta” a devenit virala in mediul online inca din momentul lansarii, acesta obtinand peste 1 milion de vizualizari in primele 24 h. La doua saptamani de la lansare, videoclipul a fost vazut de peste 9 milioane de ori pe YouTube, iar single-ul este deja in top 10 cele mai difuzate piese pe radio.


Paul Damixie este producator, remixer si DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El este cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello” (https://www.youtube.com/watch?v=sMrQNHqnbDA, intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume. Acesta i-a adus premiul pentru cel mai ascultat remix in 2015 in Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year).


Cel mai recent single semnat de Paul Damixie - „Get lost” (https://youtu.be/Q9fNNJuJxrQ) este pe locul al doilea in topul celor mai difuzate piese pe radio, are peste 90.000 de cautari pe Shazam (fiind popular mai ales in Romania si Rusia) si a fost viral pe platforma Spotify printre utilizatorii din Statele Unite.


HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din Romania si, totodata, un brand important pe piata muzicala internationala. Astazi, cel putin 25 % din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie.


Popup detector