PatPong records lanseaza Take Your Time EP

03 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

PatPong Records se pregateste de lansarea unui nou EP, intitulat Take Your Time, produs de Ada Fijal feat. Louie Austen. Release-ul va aparea pe piata in data de 4 decembrie 2009.

Fascinatia Adei Fijal pentru “Retro-Sounds” se simte clar in piesele sale. Ea este totodata co-organizatoare a eventului special “Retro-Sounds”.

Aceasta interpreteaza muzica traditionala si hit-urile anilor 20 si 30 mixate cu club-sounduri moderne. In primavera acestui an s-a intalnit, dupa un live-concert, pentru prima data cu Louie Austen si s-a indragostit de stilul sau si de vocea sa tulburatoare.

In felul acesta s-a nascut aproape de la sine ideea unei colaborari.

Pe langa activitatea de cantareata, Ada Fijal ar putea fi cunoscuta unui public mai larg ca actrita in diverse roluri in serii ca de ex. "Samo Zycie", "Klan", "Barwy szczescia", "Czas honoru", "39 i pol", "Teraz albo nigdy" si "M jak milosc".

Lui Louie Austen, muzica sa noua i-a permis transformarea dintr-un entertainer care interpreteaza roluri primite, intr-un artist cu personalitate proprie. Farmecul lui Louie Austen consta in faptul ca in transformarea aceasta nu a renuntat de tot la rolul de entertainer si a preluat intreaga sa experienta si toate cunostintele sale in crearea unui spectacol fulminant.

EP-ul „Take your time“ contine pe langa mixul original si 3 remixuri facute de DJ Seb Skalski, Disco Rockers si Benzo Baseline.

Tracklisting:

1. Ada Fijal feat. Louie Austen "Take Your Time" - Original Mix – (3:15)

2. Ada Fijal feat. Louie Austen "Take Your Time" - DJ Seb Skalski Remix – (3:15)

3. Ada Fijal feat. Louie Austen "Take Your Time" - Disco Rockers Remix – (3:22)

4. Ada Fijal feat. Louie Austen "Take Your Time" - Benzo Baseline Remix – (5:18)


Popup detector