Party preview - editie speciala de Paste

17 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Party preview  - editie speciala de Paste
TAGS:
preview  party 

Pentru acest weekend avem pregatit un party preview pascal, desi incintele in care ar trebui sa ne omoram timpul raman cam aceleasi. Beat Factor va prezinta recomandarile clubbing dn acest weekend, 17-18 aprilie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' apare in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.

Vineri, 17 aprilie, in clubul Kristal Glam ii puteti gasi pe Angelo D’Onorio si Chriss. In The Other Side of Expirat mixeaza Bogdan si Camil, iar in Hala de muzica vine Zombine Nation, OK Corral si The Model. La Fabrica ii puteti gasi pe Ogonek, Kigami, Mad Twist, Yuffa & Hardcore, iar in clubul Cocoloco pe Andrei Covatariu si Pro6. Pentru after - hours puteti alege intre clubul Silver (cu Plusculaar si Primary la pupitru) si clubul Mash Up (cu Miss I).

Sambata, 18 aprilie, in clubul Kristal Glam mixeaza Krafty Kuts, Marika si D-Laid, iar in clubul Studio Martin Praslea, Kozo si El Cezere. In Hala de muzica vor fi prezenti Zion Train, TRG, Selecta B, Undoo & Skid, iar in The Other Side of Expirat mixeaza Bully & Various Artist. In clubul Silver are loc un party anticriza cu Fady, Vlad & Adi si Miss Fuzzy. Pentru after-hours, avem de ales din nou intre Silver (cu Marika) si Mash Up (cu Praslea).

Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Popup detector