Party preview - Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

26 Februarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Ultimul weekend din luna februarie vine cu o serie de petreceri care imbie la iesit din casa. Beat Factor va prezinta recomandarile clubbing pentru acest sfarsit de saptamana, 26-27 februarie 2010, din Bucuresti.


Vineri, 26 februarie, in clubul Kristal Glam mixeaza Djuma Soundsystem si Chriss. In Studio Martin ii gasiti pe Andrei Galuzzi si Rosario Internullo, iar la Tete A Tete are loc un "sincer party" cu Cos Mir, Giuser si Alexandra. O alta ofera in care sa va parcati urechile este clubul Suburbia, ce va adaposti un "nervous breakdown" cu Bong, Phil & A.C., Yuffa, Snow si Oli Benet. La Traian 42 ii puteti gasi pe cei de la AWD House (in formula TBF, Narcis si Piftek). La Base Caffe mixeaza VRT, Meeloox, Tone, Reash si Charlie Dundeen. La Jet Set (in rondul George Cosbuc) are loc un nou eveniment marca ShortsUp, iar pe subiectul muzical, protagonistii sunt francezii Debruit si DJ Volcan. La SubBufet mixeaza The Model si Sorin Ghinea.


Afterhours-uri puteti gasi la Rush (cu Kaloo si Adrian Patrascu), Temple (cu Optick si Protech Project) si Silver (cu Rosario Internullo, Byby, Eddy si Adi).


Sambata, 27 februarie, in Kristal Glam Club are loc Nights.ro Awards, cu Valentino Kanzyani si warm up asigurat de Aeromaschine. Totodata, aici aflam si cine este cel mai bun DJ roman in 2009, cine s-a miscat cel mai bine si a impresionat cel mai mult votantii. In clubul Fabrica are loc un eveniment cu Crazy Balhead, Gojira, Tremour, Jujadex si Meeloox. In clubul Barocco ii gasiti pe Roger si Vladimir.


Noaptea de sambata este una din putinele seri cu mai multe after-uri decat main-uri. Astfel, avem de ales la capitolul afterhours-uri, intre: clubul Rush (cu Ali Nasser, PTC si Gescu), clubul Silver (cu Adrian Eftimie si Aeromaschine), clubul Studio Martin (cu Kool, Pagal si George G), clubul Pat (cu Funk E si Mihai Amatti) si clubul The DJs (cu Optick).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF. Daca s-a omis vreun eveniment, il poti posta mai jos, printr-un comentariu.


foto



Popup detector