Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

18 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile mai mult sau mai putin clubbing din acest weekend, 11 - 12 septembrie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.


Vineri, 18 septembrie, in clubul Studio Martin mixeaza Miss Fitz, Mauss si Xandru. In Frame ii gasiti pe The Saints, iar in Silver pe Stress(warm-up), Alek, Setup si Cristian Probee. Pentru after hours puteti opta pentru clubul Bubbles sau Silver (cu Jeefo).


Sambata, 19 septembrie, la Ramayana Cafe ii gasiti pe Camil si Khidja, iar in Studio Martin pe Dorian Paic si Oliviu. La terasa Baraka mixeaza Troe si Dinu, iar in clubul Silver are loc un party dubstep si dnb. After hours-ul il puteti face la Bubbles (cu Suciu si Ovidiu Andrei) sau la Silver (cu Adi si Fady).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Vezi si: Agenda clubbing in tara in acest weekend: 18 - 19 septembrie


Popup detector