Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

28 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile mai mult sau mai putin clubbing din acest weekend, 28 - 29 august 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.


Vineri, 28 august, la terasa Baraka mixeaza Bully, Zicu, Grand & Nemo, Various Artist. La piscina / club Daimon (vizavi de Sala Polivalenta) mixeaza Kozo, Ali Nasser, Prik, Alexandru, iar la Traian 42 ii puteti gasi pe cei de la All Wheels Drive House (Kosta, Piftek, Narcis si TBF). In Piata Rosteii, pe strada Dianei (nr. 11) mixeaza Boru, Bogman si Cosx. Langa Bucuresti, in satul Pitaru (comuna Potlogi) mixeaza Rosario Internullo, Mahony, Byby si EdY (detalii aici).


Sambata, 29 august, in clubul Fabrica se petrece Step n Groove (detalii aici), La Prieteni are loc un party trance, iar la Traian 42 mixeaza Rezistenta Materialelor si Bogdan. La Propaganda se intampla cea de-a doua parte din "Let's Get Retro", cu Eko si Val, iar pe terasa Baraka are loc prima parte din ultimul Sunday Scoop de vara asta, cu Hijack, TBF, Kosta, Dana Nicula si Alexandru Jijian. Avem parte si de un party after hours la Silver, cu Fady si Hado.


Duminica, 30 august, terasa Baraka gazduieste partea a doua a ultimului Sunday Scoop din aceasta vara, cu un line up consistent: Ovi, Hermanos, Camil, Fouchat, Miss I, Bon Bon, MRV, Alex Atari, Melodee, Alex Linte, Oliviu, Dirty Pusherman.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Vezi si : Agenda clubbing in tara in acest weekend!


Popup detector