Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

21 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile mai mult sau mai putin clubbing din acest weekend, 21 - 22 august 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.


Vineri, 21 august, la Traian 42 ii puteti gasi pe Khidja, la Zu Cafe pe El Cezere, iar la Laborator Propriu (Calea Grivitei 41) pe Monici, Camil si Giuser. La Daimon Concert Lounge mixeaza Rosario Internullo, Raoul Russu, Kool, Adrian Eftimie si Nepotu', sub egida Love Sensation DJs Remember.


Sambata, 22 august, la Baraka mixeaza Tom Wilson si Rusu, iar pentru cine mai devreme, are ocazia sa vizioneze si documentarul Carl Craig with Innerzone Orchestra live in Rome DVD despre care puteti afla mai multe aici. Pe terasa Propaganda se petrece 'Deep Vibes' cu Agripa, BonBon si Felix. Intr-un cort din Parcul Tineretului va mixa Deadmau 5, iar in warm up NoiDoi si Chriss.


Duminica, 23 august, are loc o noua editie a Sunday Scoop-ului la Baraka, cu Alex Linte, Bob Bon si Miss I.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.



Popup detector