Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

17 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Pentru cei care nu sunt la mare, Beat Factor va prezinta recomandarile mai mult sau mai putin clubbing din acest weekend, 17-18 iulie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.


Vineri, 17 iulie, in clubul Fabrica vor mixa VRT, Seb, Tony 031R. La Daimon (terasa + piscina) ii puteti gasi pe Agnes, Eddie Leader, Pagal si Jay Bliss. La Stamba mixeaza Freeman & Dualtrx, iar in clubul Montalcino mixeaza Kozo, Frantz, Domino si A-Lex. After party va avea loc la Silver, cu Oscar, Alex si Mircea.


Sambata, 18 iulie, in clubul Stamba mixeaza Alez si Ollie Dir, iar in Silver se intampla "party anticriza" cu Hey, Fady, Adi, Heyos.


Duminica, 19 iulie, la terasa Baraka, vor mixa Dana Nicula, Fouchat si Dirty Pusherman, in cadrul a ceea ce se numeste Sunday Scoop.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Popup detector