Party preview: Unde iesim in weekend in Bucuresti

30 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Party preview: Unde iesim in weekend in Bucuresti
TAGS:
party  party preview  clubbing  DJ 

Inceputul lunii octombrie este cel mai aglomerat weekend din noul sezon din Bucuresti. Iata cam care este oferta in materie de petreceri pentru zilele de 30 septembrie, 1 si 2 octombrie 2010.


Joi, 30 Septembrie, la Ota mixeaza Camil si DJ Snagov, iar la Frame Jay Bliss, Giuser si Dragos Rusu. La Tago Mago are loc un concert Shukar Collective.


Vineri, 1 Octombrie 2010, in Studio Martin mixeaza Fatboy Slim si TBF. La Atelierul de productie ii puteti gasi pe Actress, Fulgeance, 1000 Names, Minus, Hijack si Fanas. In noul club Space vor mixa DJ Hell, The Model si Alexandru. La Arenele Romane ii puteti gasi pe Nero, Gojira, Tommy Gun, Dani, iar de partea vizuala se vor ocupa baietii de la Vedem alaturi de Hipnoptic. La Fat Cat se intampla Fridays with Synthplants, cu Dan O si Dragos Rusu, iar la Tete A Tete ii puteti gasi pe Ali Nasser, Cristi Cons si Alexandra. La Tago Mago concerteaza Toulouse Lautrec, la Other Side mixeaza Rotopercutor, iar in clubul Control concerteaza Pete & The Pirates.


After hours are loc in clubul Silver (cu The Model) si Barocco Bar (cu Adrian Eftimie, Mahony, Byby si Deef Tongue).


Sambata, 2 Octombrie 2010, la Atelierul de productie ii gasiti pe Pete Herbert, Khidja (Rusu & Flore), Logan si Surround Arround Sound. In Other Side mixeaza Les Tripletes de Belleville, adica VRT, Bully si Tomasan, iar in Studio Martin revine Alex Under, plus Grunbox si Alex Jijian. In clubul Space mixeaza americanii de la Gein, Katharsis din Franta, plus suport local din partea lui Flo, Filther si Dropdread. La Ota mixeaza Cosmir, Vali si Giuser. La Fat Cat ii puteti gasi pe Nocturno, P.I.C., Caval b2b Ana Mady, iar la Getaway pe Faster, Fady si Neurossance.


After hours-uri vor avea loc in clubul Silver (cu Faster, Fady si Neurossance), Barocco Bar (cu Sllash & Dope, Cubic, Razaar), Shade (cu Proof si Heyos) si Helios club (cu Pro 6, Ottis DJ, Ivy, Michael Triky).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector