Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

13 Mai 2011 Beat Factor BeatFactor

Un nou weekend insorit poposeste peste Bucuresti si, odata cu el, o serie de evenimente si party-uri menite sa te scoata din casa. Iata oferta party preview-ului din acest weekend, 13-15 mai 2011.


Vineri, 13 mai, la club Berlin mixeaza Star Slinger (care il inlocuieste in ultimul moment pe Gold Panda), Ambassadeurs, Aeromaschine si Cos Mir. In room 2 din Studio Martin mixeaza Cosmonova (Alex Maresh si Razvan Cosmin), Fouchat si Dragos Rusu. La Blanca ii gasiti pe The c90s si Ok Corral iar in clubul Space pe Reset, TBF, Melo Manos si Alexander Funkmachine. In clubul Tralala presteaza Nico de Transilvania, Bully si Andreas Aron iar la Guest House vor fi la pupitru Ali Nasser si So What. In padurea Otopeni/Balotesti mixeaza Matze, DJ Vasile, Gojira si DJ Rolf, incadrul celei de-a patra editii de Abduction Beamz.


After hours se intampla la Guest House, cu Martian Dan, Moth, Manole si Giuser.


Sambata, 14 mai, la Arenele Romane mixeaza Sub Focus impreuna cu MC-ul I.D., plus Seba 1394, Grid si Sundancer. In room 2 din Studio Martin ii gasiti pe Xandru si Alexandra, iar in club Space pe Rhadoo, Sammy Dee (live), Gescu si Alexandru. La Blanca mixeaza Vlad Dinu si Giuser. In Control concerteaza Jeniferever (post-rock, ambient indie – Suedia) si Arms and Sleepers (experimental, ambient – USA/Europe).


Pentru activitati mai non-clubbing, tot sambata are loc si Noaptea Muzeelor 2011.


Duminica, 15 mai, la Arenele Romane concerteaza Gentleman.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector