Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

22 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?
TAGS:
party  party preview 

Weekendul acesta este mai luminat decat altele, atat pentru ca este Pastele, dar si pentru ca, in sfarsit, a sosit mult asteptata primavara. Pentru cei cu chef de petrecere, iata care este oferta pentru 22-24 aprilie 2011, in Bucuresti.


Vineri, 22 aprilie, la Atelierul Mecanic mixeaza Bogman, iar la club Berlin ii puteti gasi pe Khidja, Vali si Ion. La Guest House mixeaza Praslea, Kozo si So What, iar la Colorteca ii puteti gasi pe Providence, Chips si Piti. La The Ark concerteaza Cuantune, in club Oxygen mixeaza Sasha Lopez, iar in Tralala mixeaza Adam Freeland si Bully. In clubul Fabrica pot fi gasiti Konspirator, Mocks, Acidtrip, Exo, Jamezbong, Drop Dread, Tremour, Dazecraft, Bong, Filther si Cyberex.


Sambata, 23 aprilie, in Kristal Glam club mixeaza Estroe, Nuno Dos Santos, Adi Dumitra si Toygun. La Fratelli Espresso Bar pot fi gasiti Gavin Russom si Camil, iar la Tralala mixeaza Goodman, K-Nto, Piftek si TBF.


Duminica, 24 aprilie, in club Control, Dan Basu prezinta Sinboy si Dreamrec. La Guest House mixeaza Piticu, Funk E si Herodot, iar la Tralala pot fi gasiti OK Corral si VRT.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.



Popup detector