Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

15 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Jumatatea lunii aprilie aduce un weekend plin de evenimente de toate tipurile si pentru toti. Iata cam care este oferta pentru acest sfarsit de saptamana, 15-17 aprilie 2011.


Vineri, 15 aprilie, la MNAC are loc a doua seara a festivalului Rokolectiv (si prima seara cu program prelungit pana dimineata), unde ii puteti asculta si vedea pe Elektro Guzzi, Isolee, Petre Inspirescu, Montgomery Clunk si instalatia Yokomono a celor de la Staalplaat Soundsystem. La Blanca mixeaza NotSoCommonDJ si Indie Jules, iar la club Berlin ii puteti gasi pe Tyree Cooper, Fouchat si OK Corral, in cadrul unui party "All You Can Drink". In Kristal Glam club mixeaza Mahony, Razaar, Kidrob si Adal, iar la Atelierul Mecanic mixeaza Bogman. In Damage club poate fi gasit Marika.


After hours se intampla la Spatiu (cu Camil si Hannak) si la Guest House.


Sambata, 16 aprilie, la Kristal Glam club mixeaza Booka Shade, Kid Chriss si Mihigh, iar la Space Henry Saiz, Mircea & Alex Babescu, Zizou & Groven. La MNAC are loc a treia seara a festivalului Rokolectiv, cu Hyperpotamus, Zombie Zombie, Jimmy Edgar, Jozif si The Mole. In Studio Martin mixeaza Vika Jigulina si OK Corral, iar in room 2 Herodot, Emi si Suciu. La Madame Pogany pot fi gasiti Jay Bliss, Victor Stancov si Vlad Dinu, iar la Arenele Romane are loc un nou eveniment Arena DNB, cu Trei, Sukh Knight si P-Money, Lich si Rock Lumen. La Tralala club ii puteti gasi pe Dorroo si Happy Gutenberg, iar la The Ark Underground se intampla Clandestino party cu Amon.


After hours are loc la Guest House si la Barocco Bar (cu Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Razaar si Caval).


Duminica, 17 aprilie, la MNAC are loc ultima seara de Rokolectiv, cu Feedbacksociety presents Quadra TV, Demdike Stare, Oneohtrix Pont Never, Salva si Max Tundra.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector