Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

07 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Un nou weekend tumultuos aterizeaza in Bucuresti. Iata care este oferta in materie de petreceri pentru 8-10 aprilie 2011.


Vineri, 8 aprilie, la Atelierul de productie mixeaza DJ Yoda, The Disablists, Marwan, Tremour si Dirty Dance Squad. La Guest House pot fi gasiti Livio & Roby, iar in clubul Space are loc petrecerea de aniversare a doi ani de We Dance, cu D'Julz, Anonym, Cezar, Kozo si Alexandru. La Palatul Ghika mixeaza Flight Facilities, Cosmonauts, Sean Johnston si Logan. In club Tralala pot fi gasiti la pupitru Sick Carantino si Rocky Siffredo. La Blanca gazduieste un party cu DJ Wanda, iar la Obey Club mixeaza Gemini Bros. la The Ark cocnerteaza Jazzadezz si Dan Serbanescu,


Sambata, 9 aprilie, in Studio Martin mixeaza Downtown Party Network, Marcus Worgull si Bogdan. La Palatul Spayer pot fi gasiti Anton Zap, cu suport local din partea lui Stef, Troe si Hannak. In Kristal Glam club revin Stanton Warrios Plump DJs plus Marika, D-Laid si Tomasan. La Base Cafe are loc Basics 16 cu Polochord, Tone & guests, iar la Tralala ii puteti gasi pe Sinkronize si Pietonu'. La Fratelli Espresso Bar mixeaza Daniel Wang si Flore, iar la The Ark Underground ii gasiti pe Gramatik, DJ Undoo si Amon. La Blanca mixeaza OK Corral, iar la Madame Pogany pot fi gasiti The Model, Victor Stancov si Tieftoner.


After hours se petrece la Guest House (cu HiJack, Moth si Martian Dan) si Barocco Bar (cu Mihai Popoviciu si Razaar).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector