Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

27 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Finalul primei luni a anului 2011 pare ceva mai incarcat in evenimente decat celelalte trei weekenduri precedente, oferta fiind vasta si variata. Iata cam despre ce este vorba pentru 28 si 29 ianuarie 2011.


Vineri, 28 ianuarie, la Gaia Boutique Club performeaza Addictive TV si Gojira, iar la Tralala mixeaza Cosmin TRG si Giuser. La Fratelli Espresso Bar mixeaza Felix Dickinson si Khidja, in Studio Martin ii gasiti pe Profet, TBF, Victor Stancov si Dex, iar in Tago Mago pe DJ Vasile, Fratelenord, Honeypeanut si Dex. In Embryo are loc Queer Night cu Sinboy si DJ Snagov (clubul Embryo urmeaza sa se inchida din nou).


Sambata, 29 ianuarie, in Kristal Glam Club mixeaza Audiofly, cu warm up din partea lui Adrian Eftimie si Mahony. La The Ark mixeaza Andrew Fletcher de la Depeche Mode, iar line up-ul este completat de catre Marika si Amon. In clubul Space pot fi gasiti cei de la Audiojack si Negru, iar in Studio Martin mixeaza Kozo, Ali Nasser si Dan Andrei. In clubul Control concerteaza Casiokids, iar in deschidere trupa Toulouse Lautrec. In Embryo mixeaza Logan, Emap si Tzuc, iar la Tralala duetul Gemini Bros. La Palatul Bragadiru ii gasiti pe Doctor P, Subcarpati, Unlocka, Ion si Tremour. La Barocco Bar mixeaza Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Proof, Byby, Bog. si Mahony, iar la Base Cafe ii gasiti pe Lebrosk, Les Triplettes de Belleville, Various Artist, Meeloox. La Guest House ii gasiti pe Khidja, iar in Fabrica pe Hijack, Sinkronize si High Jet (Eusebio & Waar).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector