Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

26 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Ultimul weekend al lunii noiembrie vine cu o oferta masiva de evenimente, mai mici si mai mari, care cu siguranta ii vor satisface si pe cei mai sceptici iubitori de muzica. Iata cam despre ce este vorba.


Vineri, 26 Noiembrie, in clubul Studio Martin mixeaza Cosmin TRG si Alexandru Jijian, sub egida unei nopti MANGO, iar in camera a doua ii gasiti pe cei de la AWD House, plus Angel si Shorty. In clubul Kristal Glam mixeaza Dave Seaman, Pagal si Mahony. La Popa Nan 82 se intampla Solar Disco Showcase, cu Rodion, Hugo Sanchez, Maelstrom, Logan si Tazu, iar la The Ark ii puteti gasi pe Hijack, Giuser One, Fouchat, Dragos Rusu, Tone si Amon.


Sambata, 27 Noiembrie, la Palatul Bragadiru se intampla un eveniment Circoloco, organizat de catre The Mission, cu Kerry 'Kaoz' Chandler, Clive Henry, Davide Squillace, DJ W!ld si Willie Graff. In Kristal Glam revin Zip, Rhadoo, Valentino Kanzyani, Praslea si Cezar, iar de proiectii se ocupa Cote. In Studio Martin mixeaza Cassius si OK Corral.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector