Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

02 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Primul weekend din ceea ce se presupune a fi cea mai calduroasa luna a verii aduce cateva evenimente demne de luat in seama. Iata cam care este oferta in materie de clubbing / petreceri / concerte pentru acest sfarsit de saptamana, 2 si 3 iulie.


Vineri, 2 iulie, la Arenele Romane, are loc un nou eveniment The Mission, cu Simian Mobile Disco, Moderat, Tiga, Dubfire si The Model. La Tete A Tete mixeaza Florance si Suciu, iar la Base Cafe ii gasiti pe Charlie Dundeen si Sharky. La Barocco Bar mixeaza K-Nto (Sintope), Mihai - T si S. Cristian.


Sambata, 3 iulie, se deschide Uranus 144, cu Suie Paparude si Marika. La Baraka mixeaza Logan si Rylee, iar la Barocco Bar ii gasiti pe Razvee, Levii si Hadro.


Duminica, 4 iulie, la Baraka are loc un nou Sunday Scoop, cu AWD House, Dana Nicula si Alex Linte.



Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Popup detector