Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

28 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Se simte ca a venit toamna din plin, mai ales pe scena clubbing! In ultimul weekend din septembrie, avem de ales intre cateva petreceri de mare angajament. Iata oferta pentru 28-30 septembrie 2012.


Vineri, 28 septembrie, in Studio Martin vor mixa Sied van Riel si Snatt & Vix. In clubul Kristal ii puteti gasi la pupitru pe Hot Since 82, Inxec, Mano & Atapy. Clubul Control, mutat in fostul Berlin, serbeaza 4 ani de activitate, cu Planningtorock, Ron Morelli, Svengalisghost si Bogman. La Atelier Mecanic mixeaza Emap, iar la Papiota ii gasiti pe Fouchat si Ovidiu B. Disco Sigaretta da o petrecere pe Calea Rahovei 147 cu Marcello Giordani & Konstantin Timoshenko. La Verde Stop are loc Petrecere de pietoni, cu Andrew Clarke aka AC Edits (UK), Luiza Zan & Jimmy Cserkesz (Live Act), Dj Vasile w/ Shadowbox. La Baraka mixeaza Hot Casandra si Dinu. La Pionierul are loc un nou eveniment Matter of Fact, cu The Revenge, The Dead Rose Music Company, YouandMe si Search Dip, iar la Colors club mixeaza Thyladomid, Federico Locchi si Moonsound. La Mansarda ii puteti gasi la pupitru pe Vinyl Speed Adjust, Jeefo si Herodot.


Sambata, 29 septembrie, in Studio Martin mixeaza Tale of Us si Bogdan. In clubul Kristal are loc petrecerea aniversara a 12 ani de Love Events, cu Joseph Capriati, Alin Stoica, Alexandru Jijian si Rosario Internullo. La Legere mixeaza Khidja, iar la Papiota il puteti gasi pe Morden. La Atelier Mecanic va fi la pupitru Camil. In clubul Control are loc un nou Queer Night, cu Rock DJ, Boru si Ion. La Turbohalle are loc un eveniment marca Ministry of Sound, cu Stefano Noferini, Robert Babicz (Live Set), Popof, Patrick Hagenaar (Ministry of Sound Resident) si DJ Optick. La Sala Polivalenta - foaier se intampla un nou Color, cu The Rapture (dj set), Ben Westbeech, Tanner Ross & Victor Stancov, iar la Atelierul de productie se joaca Baba Oarba cu John Roberts, Bogman, A. Crihan si JB. La Baraka mixeaza Val si Spazial, iar la Mansarda ii gasiti pe Melodee, Ovidiu Andrei si Alsi. La Sala Polivalenta are loc si un Basswise! event, cu Bare Noize, Bar 9, Dodge & Fuski.


After hours are loc la Mansarda, cu Miss I, Heyos, Clep si Momentdat, si la Colors club (cu Rosario Internullo si Alin Stoica).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector