Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

31 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Fie ca vrem nu vrem, asta este, in mod oficial, ultimul weekend din vara asta. Asa ca lasa nostalgia la o parte, starile de pseudo melancolie amestecate cu alcoolul de joi noapte si uite cam pe unde poti merge in acest weekend, 31 august - 2 septembrie, party wise.


Vineri, 31 august, la Atelier Mecanic mixeaza Tom Wilson. La Nusco Tower mixeaza Daniel Bortz, Tricksky si Search Dip, iar pe National Arena concerteaza trupa Red Hot Chilli Peppers. La Mansarda mixeaza Frankie, Alex Petru, Jeefo si NuZau. La Tete A Tete mixeaza Dinu, Toshiro, That Couch Funk Collective si Atei Alan.


After hours are loc la Mansarda, cu Fouchat, Giuser, Cap si Sowhat.


Sambata, 1 septembrie, la The Ark are loc un nou eveniment Good Life, cu Jobe, KresKosta, That Couch Funk Collective si Heion. La Observatorul astronomic Bosianu din parcul Carol are loc un nou eveniment Lacustra, cu Jiro Bevis (UK), Khidja, Rock DJ si Pantazica. La Funky Breeze mixeaza Deniel Sun, Caval, Razaar si Adrian Dumitrum, iar la The Roof (calea 13 septembrie/Prosper Plaza) mixeaza Adrian Eftimie, Optick, Opt-Opt si Pitiq. La Mansarda ii gasiti pe timpul zilei de sambata pe Baciu, Melodee si Providence, iar pe timpul noptii pe Frankie, Heyos, Clep si Momentdat. Pe Dianei 4 concerteaza Karpov Not Kasparov.


After hours are loc la Mansarda, cu Miss I, Chips, Tudor C, continuand pe duminica in timpul zilei cu Mara, Ovidiu Andrei, Eddy & Levi, MWS, Fady si O.C.B., precum si la The Ark, cu Charlie Boy si Snigg.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector