Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

24 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Desi vine finalul lunii august nu prea miroase nicicum a toamna, macar de s-ar mai umple cluburile din Bucuresti de evenimente mai mici sau mai mari. Iata cum stam pentru acest weeekend, 24 - 26 august 2012.


Vineri, 24 august, in Skatepark Tineretului are loc prima zi a evenimentului Street Heroes, editia a patra. Pe langa multe activitati sportive, de muzica sunt responsabili Subcarpati, Bass Turbat feat. Doc si Deliric. La Palatul Ghika se intampla un nou eveniment Color, cu Crazy P dj set, Pillow Talk, Rick Wade si Vania. La Tete A Tete mixeaza Praslea, Cezar, Kozo si Tulbure.


Sambata, 25 august, la Baraka mixeaza Angel Manjane si AWD House. La Atelier Mecanic mixeaza Camil, iar la Mansarda are loc un nou eveniment Chameleon, cu Alexandru Jijian, Luger, Profet si Aeromaschine. La Funky Breeze mixeaza Arapu, Faster si Melo Manos.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.




Popup detector