Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

01 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

A venit in cel mai oficial mod posibil, vara! Si odata cu ea, o tona de petreceri, care mai de care mai atragatoare. Iata oferta pentru acest weekend prelungit, 1-3 iunie 2012.


Vineri, 1 iunie 2012, la Arenele Romane are loc Control Day Out 2, cu Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children. La Mansarda mixeaza Cristi Cons, Greenhouse, Alex Frati, Melodee si Clep, iar la Atelier Mecanic la pupitru va fi Bogman. In clubul The Floor mixeaza Dj Little & Jae, Emmie Rush, Alexander Slash, Alin Dobrikan & Daino.


Sambata, 2 iunie, la Atelier Mecanic mixeaza Rock DJ. La Guest House are loc ultima petrecere pana la toamna, cu Dan Andrei, Praslea si Paul Agripa. In club Kristal mixeaza Jose Maria Ramon, Kool si Toygun. La Mansarda mixeaza Drt Pshrmn si Endre, iar un etaj dedesubt, la Papiota, il gasiti pe Alexandru Jijian la pupitru. La Baraka sunt responsabili cu muzica Hot Casandra si Reash, iar la Madame Pogany ii puteti gasi la pupitru pe Fouchat, OV si Victor Stancov. In clubul Colors mixeaza Davilla si Marika.


After hours are loc la Barocco Bar (cu Proof si Caval).


Duminica, 3 iunie, la Madame Pogany are loc o noua editie de Sunday Scoop, cu Ali Nasser. In club Control se intampla Wave 84 party.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector