Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

25 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Pentru acest sfarsit de saptamana, 25-27 mai 2012, Bucurestiul vine cu o oferta destul de atractiva in materie de party. Sa vedem cum stam.


Vineri, 25 mai, la Atelierul de Productie are loc Red Bull Art of Can meets Filatura Collective, incluzand un after party oficial al Noptii albe a galeriilor, cu Karpov Not Kasparov, Akua Naru si Fanas. La Arenele Romane are loc o petrecere Armada Night, cu W&W, Sebastian Brandt, Snatt & Vix si Alexandra Badoi. La Tete A Tete are loc Chameleon's night in the park, cu Luger, Profet, Dragos Rusu si Tight Cherry. In clubul Berlin mixeaza Son of Kick (live), Charlie Dundeen, LMK si Sharky. In club Kristal vor mixa Dinky, Negru si Miss I, iar la Energiea mixeaza VRT. La Atelier Mecanic este un nou Queer Night.


After hours are loc la Barocco Bar, cu Optick.


Sambata, 26 mai, in Studio Martin mixeaza Munk, Mercury, Khidja si Peez Daws. La 12 Lounge ii puteti gasi pe Luis Junior, Alex & Mircea Babescu si Oscar, iar in Kristal club mixeaza Phil Weeks si Pagal. In club Space mixeaza Anja Schneider, Piticu, Cap si Priku, iar la Madame Pogany vor mixa Alexandru Jijian, Fouchat si Victor Stancov, in cadrul editiei de debut din acest an a Sunday Scoop. La club Colors mixeaza Federico Locchi, Moonsound si Opt - Opt, iar la Energiea il gasiti pe Batz de la Rotopercutor. La Funky Breeze mixeaza Arapu, Melo Manos si Razaar, iar la Baraka sunt la pupitru Alt Om, Zicu si Bully. La Mansarda mixeaza Tulbure, Providence si Tudor C.


After hours are loc la Barocco Bar (cu Audiopulse si Caval) si Guest House (cu Priku si Piticu).


Duminica, 27 mai, pe timpul zilei, la Ambassad'or center vor mixa Pagal, Rosario Internullo, Negru, Mahony, Gully, Alex & Mircea Babescu si Razaar. La Madame Pogany are loc Sunday Scoop, cu Dedans, Julien Britnic si Alex B.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector