Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

11 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

La peste 25 de grade Celsius, petrecerile din acest weekend sunt, din nou, multe, variate si pentru toate gusturile muzicale. Iata care este oferta pentru 11-13 mai 2012.


Vineri, 11 mai, la Palatul Ghika mixeaza Aeroplane, Ok Corral, Dvn si Oktopus. La Barocco Bar mixeaza Valentino VI, Mahony si Caval. La Baraka vor fi prezenti la pupitru Alt Om, Bully si Zicu, iar la Atelier Mecanic il gasiti pe Fanas. La Energiea mixeaza Sick Caranatino si Rocky Siffredo, la Guest House sunt Alexandra si Cristi Cons, iar in Studio Martin (room 2) mixeaza Miss I, Heios, Kenah si Incontinuu. In Kristal Club vor mixa VRT, Mahony si Ilau. In clubul Berlin are loc o noua seara Queer Night, cu Boru, rekabu/sillyconductor si Edgar Retro.


After hours are loc la Barocco Bar (cu Narcissa si Caval).


Sambata, 12 mai, in Studio Martin are loc petrecerea de inchidere de sezon, cu Deniz Kurtel, Amirali, Alex Arnout si Bogdan. La Palatul Ghika vor mixa Mark Farina si colectivul AWD House, adica TBF, Kosta, Piftek si Narcis. La Turbohalle are loc Ministry of Sound world tour, cu Umek, Nick Warren, Adrian Eftimie si Syos. In club Berlin vor fi prezenti Mad Professor, Joe Ariwa si Kamal. La Arenele Romane are loc un nou eveniment Arena DNB, cu Subscape, Emalkay, MC Jila, Gojira b2b Planet H, Mighty Boogie si Tudor. La Mansarda mixeaza Haute Culture, Melodee si Bugs. La Madame Pogany mixeaza Shur-I-Kan, Victor Stancov si Fouchat.


After hours are loc la Barocco Bar (cu Caval) si Guest House (cu Ali Nasser si So What).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector